Kontorudlejning

Ledig kontorlejemål

Attraktivt kontorlejemål med mange anvendelsesmuligheder herunder klinik. Netop nu haves dette ledige kontorlejemål: 180 m2 kontorlokale på 4. sal på Nytorv 11, Aalborg

Årlig leje: 117.000 kr.
Depositum: 58.000 kr.
Årlig driftsudgift: 4.500 kr.

Kontorlejemål med grundplan af 4. sal. 3 kontorceller og er større kontorrum. Kontorudlejning er inklusiv bad- køkkenfaciliteter.

Hør nærmere hos Nordicals https://nordicals.dk/ejendomme/9000/nytorv/n401952/4191038https://nordicals.dk/ejendomme/9000/nytorv/n401952/4191038


Kontoret

Lejemålet er beliggende på 4. sal i en flot og særdeles velholdt ejendom i hjertet af Aalborg, og er på i alt 180 m². Lokalerne er indrettet med stort åbent kontorlandskab, mindre cellekontorer og mødelokaler samt toilet og køkken.

Lejemålet fremstår i god og charmerende stand med bl.a. fritlagte bjælker, trægulve samt store ovenlysvinduer. Der er trukket netværks-stik rundt i hele lejemålet.

Lejemålet er momsfrit, og vil også være dette fremover medmindre lejer ønsker status ændret.

Lejemålet vil være særdeles anvendeligt til kontor, klinik eller lignende.

Se mere her


Eller kontakt:

Nikolaj Kjelder
tlf 6136 5735
mail nik@nordicals.dk


Adgang til parkering og offentlig transport

Der er offentligt busstoppested lige ved ejendommen og gode parkeringsforhold med mulighed for langtidsparkering i bl.a. Friis. Om få år åbner Aalborg Kommunes storstilede projekt Plusbus, der får station på Østerågade for enden af Nytorv.


Beliggenhed i Aalborg Midtby

Lejemålet har med dets beliggenhed på Nytorv en favorabel og særdeles central placering lige overfor Salling Stormagasin og kun få hundrede meter fra Friis Centret. Inden for få år vil der ske en kæmpe forvaltning af gaden Nytorv, der i dag domineres af bustrafikken. I fremtiden forsvinder denne trafik og Nytorv omdannes til en central beliggende plads i hjertet af Aalborg med mulighed for masser af ophold og liv. Gravearbejderne er allerede igang og benytter muligheden netop til at renovere rør og forsyning til ejendommen.


Indretning og indflytning

Har du særlige ønsker i forhold til kontorlejemålet, så lad indgå en dialog herom og fælles finde løsninger, så lejemålet tilpasses jeres ønsker og behov. Det er også i vores interesse at lejemålet bliver langt og lykkeligt.